Over ons

Onze investeringen
Monkey Ventures bedenkt, ontwikkelt en exploiteert diverse online ventures. Elke venture met haar eigen strategie, partners en propositie. Monkey Ventures investeert in mensen en ideeën. Zodoende hebben we al diverse ventures gerealiseerd samen met verschillende businesspartners in verschillende sectoren. Wij werken graag in bescheidenheid maar wel met de besten om altijd het uiterste te kunnen bereiken.

Concepten
Business development is waar wij starten. Inspelen op vraag uit de markt. Met onze professionals bewegen we ons in diverse sectoren. Onze verschillende kennis Units zijn hierin leading.

Concepten worden uitgewerkt, eventueel samen met onze partners. We ontwikkelen op hoog niveau en handhaven dit met onze sterke prestaties op het gebied van venture management.

StartUp’s
Heb jij dat ene fantastische idee dat perfect vertaald kan worden in een nieuwe venture? Werk dan met ons samen! Heldere afspraken, een goede legal policy en de beste performance.

Ontbreekt het je aan technische kennis, kapitaal of netwerk? Werk dan met ons samen! Diverse merken en start-ups gingen je voor. Maak een afspraak met een van onze venture managers en bespreek je idee.

Monkey Ventures werkt met gerenommeerde juristen om ideeën desgewenst gedegen te beschermen. Een NDA is hiervan een onderdeel, omdat jouw idee ook echt van jou is. Let’s do it together!